Trainer Sunday Oliseh kan vanavond in het uitduel tegen VVV Venlo niet beschikken over de geblesseerden Mailson Lima en Jorrit Smeets en de geschorste Aziz Khalouta. Roald van Hout keert terug van blessureleed. Op Van Hout na, is er geen wijziging in de beschikbaarheid van spelers vergeleken met afgelopen vrijdag.

We verwachten geen wijziging in de achterste linie. Kortom, Miguel Santos zal het doel verdedigen. Voor zich ziet hij een viermanslinie bestaande uit Christopher Braun, Perr Schuurs, Ferry de Regt en Marco Ospitalieri.

Op het middenveld vermoeden we dat de volledig herstelde Djibril Dianessy aan de linker kant zal spelen, ten koste van Dries Saddiki. We vermoeden dat Emrah Başsan vanaf de rechter flank opereert (Van Hout begint dus op de bank). Centraal het duo Jordie Briels en Kamen Hadzhiev.

In de aanval verwachten we Finn Stokkers en Gavin Vlijter.

Bekende gezichten bij VVV Venlo? We herkennen Roel Janssen in de selectie, maar hij is geschorst en zal dus niet spelen.

Laatste overwinning uit bij VVV Venlo? 22 Oktober 1994. Urvin Lee scoort de enige treffer in het duel dat Fortuna de koppositie bezorgt.

Laatste vijf competitieduels uit tegen VVV Venlo? V-G-G-V-V

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels? G-W-W-G-W

Scheidsrechter: Dennis Higler hanteert de fluit. Hij bivakkeert op plek 24 in de lijst ‘Fortuna’s meest favoriete scheidsrechter’. Kortom, deze man is een drama….

Vermoedelijke opstelling: Santos; Braun, De Regt, Schuurs, Ospitalieri; Başsan, Hadzhiev, Briels, Dianessy; Vlijter en Stokkers.

Supporters: Busreizigers dienen zich om 18.00uur te melden bij de hoofdingang van het stadion. Autoreizigers moeten zich tussen 18.30 en 19.00uur melden bij Sportpark ‘t Anker om de omwisselbiljetten om te wisselen.