Trainer Ben van Dael kan vanavond in het thuisduel tegen VVV Venlo niet beschikken over Mailson Lima en Demen Roumen vanwege blessureleed en Frank Wiafe vanwege een schorsing. Junior Torunarigha is opnieuw fit.

Geen van de geblesseerden/geschorsten stond in de basis in het laatste duel tegen FC Emmen, dus Van Dael wordt niet gedwongen tot een wijziging in zijn basisopstelling. De terugkeer van Torunarigha betekent wel een extra keuzemogelijkheid voorin.

In de achterhoede verwachten we geen wijzigingen. Dus Leon ter Wielen onder de lat met daarvoor een viermansverdediging: Christopher Braun, Ferry de Regt, Luc Mares en Stefan Askovski. Op het middenveld zal er ook wel geen wijziging komen met Kamen Hadzhiev, Okan Kurt en Jordie Briels.

Voorin moet Van Dael kiezen tussen Djibril Dianessy en Torunarigha. We gokken op de snelheid van de eerste. Aan de zijkanten spelen Roald van Hout en Aziz Khalouta.

Bekende gezichten bij VVV Venlo? We herkennen alleen Roel Janssen, die de afgelopen vijf seizoenen bij Fortuna speelde.

Laatste overwinning thuis tegen VVV Venlo? 11 April 2014. Twee treffers voor rust van Patrick NKoyi waren voldoende in een 2-1 overinning.

Laatste vijf competitieduels thuis tegen VVV Venlo? V-G-W-V-V

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels? G-V-W-V-W

Scheidsrechter: Siemen Mulder is de koploper in de ranglijst ‘meest favoriete scheidsrechter’. Prima keuze van de KNVB.

Opstelling: Ter Wielen; Braun, De Regt, Mares, Askovski; Hadzhiev, Kurt, Briels; Van Hout, Dianessy, Khalouta.