De schorsing van Paul Janssen en Geert Brusselers en de waslijst aan blessures (in ieder geval Ronald Hamming, de gebroeders Janssen, Tycho Steegs, Jo Geerinckx, Marcel Akerboom en David Klimek) stellen Koning weer eens voor de nodige problemen bij het fabriceren van een opstelling voor het duel tegen Stormvogels/Telstar.
Koning houdt rekening met twee scenario’s, die afhankelijk zijn van de fitheid van Cliff Hamers (last van de griep):

Scenario 1: Cliff Hamers is fit

In dat geval speelt Cliff Hamers als rechtsback en schuift Roeland Geraerts door naar de positie van de geschorste Paul Janssen, centraal achterin naast Jochem van der Hoeven. Op het middenveld verandert er dan niet zo gek veel. Dat wil zeggen, Samir El Gaaouiri gaat op de positie van de geschorste Geert Brusselers spelen (linkshalf) en Prince Rajcomar vervangt Samir El Gaaouiri in de spits.

Opstelling scenario 1:

Baart, Hamers, Van der Hoeven, Geraerts, Meulenberg, Tychon, Daemen, Cagnazzo, El Gaaouiri, Rajcomar en Gommans

Scenario 2: Cliff Hamers is niet fit

In dat geval speelt Roeland Geraerts als rechtsback en vult Dario Cagnazzo de positie van centrale verdediger naast Jochem van der Hoeven. De plek van Dario Cagnazzo als aanvallende middenvelder wordt dan opgevuld door Joos van Barneveld. Maar dat is duidelijk een noodoplossing, want Joos van Barneveld is nog niet fit genoeg voor een basisplek.

Opstelling scenario 2:

Baart, Geraerts, Van der Hoeven, Cagnazzo, Meulenberg, Tychon, Daemen, Van Barneveld, El Gaaouiri, Rajcomar en Gommans

Bron: Limburgs Dagblad / Dagblad De Limburger