Hoewel we er niet in zijn geslaagd Hans de Koning te bereiken, zijn we echter aan onze stand verplicht om toch met de opstelling tegen Stormvogels Telstar voor de dag te komen. Ditmaal dus een veronderstelde formatie tegen de Gambamannen uit Velsen-Noord. De redactie van Fortuna Online gaat voor de volgende namen:

Baart; Steegs, Akerboom, Paul Janssen (jajaja) en Meulenberg; Daemen, Joosten, Joos van Barneveld en Tychon; Gino Taihuttu en Gommans.

Naar verluidt, is Brusselers nog steeds geblesseerd, Cagnazzo niet geheel fit en dus een twijfelgeval en Samir el Gaaouiri sowieso afwezig wegens een schorsing. Voor Samir niettemin erg jammer, hij had kunnen afrekenen met de zieke geesten in Velsen-Noord die hem vorig seizoen vanaf de hoofdtribune beschimpten en met racistische bewoordingen bestookten.
Maar er is hoop: volgens de laatste berichten maakt Paul Janssen zijn rentree na een kuitbeenblessure. Hoognodig menen wij, hopelijk brengt “pappa” Janssen ook nog wat lijn in het erg jeudige geheel.
Minder goed gaat het met Jack Vaessen. Nadat eerst zijn overschrijvingsaanvraag van VV Eijsden naar Fortuna werd afgewezen om op zijn minst twijfelachtige redenen (iedere inwoner van dit land heeft toch het recht op arbeid?), is de bij MVV zelden of nooit geblesseerde verdediger/middenvelder momenteel lid geworden van de inmiddels behoorlijke groep spelers (in wielerjargon zou men al kunnen spreken van een gruppetto) die revalideert onder leiding van fysiotherapeut Roel Coumans. Vaessen is geveld door een hamstringblessure. Het blessurevirus grijpt blijkbaar ongenadig hard om zich heen in Sittard.
Stormvogels Telstar mist echter ook een niet onbeduidende pion in de persoon van Silvan Inia, vorig seizoen in Sittard nog vakkundig geëlimineerd door Marcel Akerboom. Hoe dan ook (sorry, Tom): Gaat dat zien in Velsen-Noord!