Interim-trainer Claudio Braga kan vanavond in de herkansing van de thuiswedstrijd tegen MVV Maastricht geen beroep doen op de geblesseerde Gavin Vlijter en de geschorste Dries Saddiki. Aykut Özer heeft er drie rustdagen bij gehad en zal dus vast beschikbaar zijn. Datzelfde geldt voor Jorrit Smeets en Lisandro Semedo, die met lichte hamstringproblemen kampen.

Dat betekent dat er voor Braga ten opzichte van drie dagen geleden weinig veranderd is. In principe hoeft hij alleen een vervanger voor Saddiki aan te wijzen en voor de rest kan hij vasthouden aan het elftal dat een punt pakte in Nijmegen.

In de achterhoede verwachten we geen wijzigingen. Özer verdedigt het doel, met daarvoor een viermanslinie, van rechts naar links: Clint EssersPerr SchuursWessel DammersMarco Ospitalieri.

Op het middenveld verwachten we Lazar Kojic als vervanger van Saddiki aan de aftrap, naast Smeets en Todd Cantwell.

In de voorhoede, Semedo aan de rechterkant, Finn Stokkers in de spits en André Vidigal aan de linkerkant.

Bekende gezichten bij MVV Maastricht? Luc Mares, Pieter Nys en Joeri Schroyen op het veld; Wim Dusseldorp, Fuat Usta en Erik Meijer naast het veld.

Laatste overwinning thuis tegen MVV Maastricht? 5 Maart 2012. Danny Hoesen scoort in de eerste minuut; Ramon Voorn zowat in de laatste minuut. Fortuna wint met 2-0. Alweer zes jaar geleden dus.

Laatste vijf competitieduels thuis tegen MVV Maastricht: V-V-V-V-V

Fortuna’s vorm laatste vijf duels? G-G-V-V-V

Scheidsrechter Dennis Higler staat op plek achttien in de lijst ‘favoriete scheidsrechter’. Aan hem hebben we dus weinig plezier beleefd.

Opstelling: Özer; Essers, Schuurs, Dammers, Ospitalieri; Kojic, Vidigal, Smeets; Semedo, Cantwell, Stokkers.