Trainer Sunday Oliseh kan vanavond tijdens het uitduel tegen Jong Ajax niet beschikken over Ufukcan Engin, die nog niet speelgerechtigd is. Mickaël Malsa is ondertussen wel speelgerechtigd, verder is niemand geblesseerd of geschorst.

We verwachten dat Oliseh vasthoudt aan het elftal dat afgelopen vrijdag afrekende met FC Dordrecht. Kortom, Miguel Santos onder de lat. Daarvoor een viermansverdediging: Christopher Braun (rechts), centraal aanvoerder Perr Schuurs en Wessel Dammers, en Marco Ospitalieri (links).

Op het middenveld Jorrit Smeets en Dries Saddiki in een controlerende rol; Gavin Vlijter in een aanvallende rol. De driemansvoorhoede bestaat uit Lisandro Semedo (rechts), Finn Stokkers (centraal) en Djibril Dianessy (links).

Bekende gezichten bij Jong Ajax? Niemand.

Laatste overwinning uit tegen Jong Ajax? 14 Oktober 2013. Fortuna wint met 3-0 in Amsterdam, via treffers van Aziz Khalouta, Bob Vankan en Lars Gulpen.

Laatste vijf competitieduels uit bij Jong Ajax: V-V-V-W-…

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels? W-…-…-…-…

Scheidsrechter Rob Dieperink staat op plek 16 in de lijst ‘meest favoriete scheidsrechter‘. De man heeft dus wat goed te maken.

Opstelling: Santos; Braun, Schuurs, Dammers, Ospitalieri; Smeets, Saddiki, Vlijter; Semedo, Stokkers, Dianessy.

Supporters: Het uitvak in Sportpark De Toekomst is uitverkocht. Busgangers: de bus vertrekt om 16:30 uur vanaf de voorzijde van het Fortuna Sittard Stadion. Automobilisten: het omwisselen zal plaatsvinden in Nederweert ter hoogte van het AC Restaurant aan de A2 tussen 16:45 en 17:00 uur.