Door de afwezigheid (door schorsing) van de twee routiniers Paul Janssen en Geert Brusselers en de blessures van potentiële basisspelers als Bertjens, Akerboom, Klimek, Van Barneveld en Steegs heeft Koning weer het nodige puzzelwerk moeten verrichten om een representatief elftal in mekaar te draaien.
Gezien het grote aantal afwezige verdedigers, valt het met name niet mee de vacature Paul Janssen te vullen. Koning heeft besloten dat alleskunner Dario Cagnazzo samen met Jochem van der Hoeven centraal achterin de deur in het slot moet gooien.
Op het middenveld kiest Koning (volgens het Limburgs Dagblad) opnieuw voor Tom Daemen als verdedigende middenvelder. Rechts en links van hem zullen respectievelijk Georges Tychon en Samir El Gaaouiri spelen, terwijl Ronald Hamming de aanvallende middenvelder zal zijn. Gommans en Rajcomar staan in de spits.
Dagblad De Limburger houdt ook nog rekening met een andere variant op het middenveld: Tychon linkshalf, Daemen verdedigende middenvelder, Mészáros aanvallende middenvelder en El Gaaouiri linkshalf. En vervolgens Hamming en Rajcomar in de spits, maar dat lijkt toch een iets minder voor de handliggende variant.

De opstelling:

Baart, Geraerts, Van der Hoeven, Cagnazzo, Meulenberg, Tychon, Daemen, Hamming, El Gaaouiri, Gommans en Rajcomar

Bron: Limburgs Dagblad / Dagblad De Limburger