Na het uitstekende optreden tegen De Graafschap zal Hans de Koning niet sleutelen aan zijn basiself. Deze zal morgen derhalve weer bestaan uit: Baart; Geerinckx, Akerboom, Paul Janssen, Steegs, Daemen, Joosten, Cagnazzo, Joos van Barneveld, El Gaaouiri en Rajcomar.
“Over welk systeem we gaan spelen, kan ik je eigenlijk nog weinig zeggen, daar zijn we nog niet helemaal uit. Den Bosch heeft in de afgelopen weken een aantal keren gevarieerd op verschillende posities, zoals bijvoorbeeld met Van der Laak, Van den Ouweland en Michels. Uiteraard weten we ook daar wel raad mee, maar over het hoe en waarom beslissen we morgen pas. We kunnen in ieder geval beschikken over Chaly Jones, hij zal op de bank beginnen. Of we Charles Kazlauskas er ook bijkrijgen, hangt van een aantal formaliteiten af. Hoewel hij officieel in dienst van NEC blijft en in Nederland blijft spelen, verandert hij van club. En omdat hij geen paspoort heeft uit een land van de Europese Unie, moet hij over zoiets als een nieuwe werkvergunning beschikken. Ik hoop uiteraard dat het tijdig in orde komt. We kunnen hem de komende tijd goed gebruiken centraal in de verdediging, aangezien Marcel Akerboom en Paul Janssen in kaartenlast verkeren,” aldus King Hans.
Verder vallen Gino Taihuttu en Sten Dreezen af door blessures. Davy Bertjens is voldoende hersteld en neemt weer plaats op de bank.