Trainer Peter van Vossen kan vanavond in het bekerduel thuis tegen Achilles‘29 geen beroep doen op spits Tim Janssen en middenvelders Raymond Fafiani en Jordy ter Borgh. De eerste twee staan al langer aan de kant; Ter Borgh zit in de ziekenboeg vanwege de gescheurde wenkbrauw die hij opliep in het duel tegen SC Telstar.

Op het middenveld moet Van Vossen dus een gedwongen wijziging toepassen. We vermoeden dat Marco Ospitalieri de vervanger zal zijn van Ter Borgh. Verder verwachten we geen veranderingen, ondanks het feit dat Fortuna in de afgelopen twee duels acht doelpunten incasseerde zonder zelf te scoren.

Kortom, achterin verwachten we geen wijzigingen in de viermansverdedigingslinie: Luc MaresRoel JanssenFerry de RegtJoeri Schroyen. Ferhat Kaya verdedigt het doel.

Op het middenveld verwachten we Jordie Briels en Youri Loen centraal en Ospitalieri en Soufian Moro aan de zijkanten.

Voorin geen wijzigingen: Lars Hutten en Gökhan Lekesiz.

Bekende gezichten in Groesbeek? Ja, assistent trainer Dennis Krijgsman.

Laatste overwinning thuis tegen Achilles‘29? 26 oktober 2013. Patrick Amoah en Jeffrey Vlug verzorgen de twee treffers die die avond volstaan om Achilles met 2-1 te verslaan.

Laatste vijf duels thuis tegen Achilles‘29: V-G-W-..-..

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels? V-V-W-V-W

Scheidsrechter: Jochem Kamphuis hanteert de fluit vanavond. Hij staat op een 21ste plek in de ranglijst meest favoriete scheidsrechters. Van hem moeten we dus niet te veel verwachten.

Opstelling: Kaya; Mares, De Regt, R. Janssen, Schroyen; Moro, Briels, Loen, Ospitalieri; Hutten en Lekesiz.