Trainer Sunday Oliseh kan vanavond in het uitduel tegen Achilles‘29 niet beschikken over Mailson Lima (geblesseerd), Jordie Briels (geschorst) en Frank Wiafe (vertrokken naar FC Lienden). Ten opzichte van het laatste duel voor de winterstop staat daar de terugkeer van de geblesseerden Jorrit Smeets en Marco Ospitalieri tegenover. Emrah Bassan is nog niet speelgerechtigd; Miguel Santos is dat wel.

Oliseh is amper twee weken in dienst en heeft zijn enige oefenduel in rook zien opgaan. Het is dus onwaarschijnlijk dat hij al een compleet beeld heeft van welk vlees hij in de kuip heeft. De opstelling voorspellen is dus lastig. Desalniettemin doen we toch een poging.

We vermoeden dat hij start met Santos op doel, wat Paul van der Helm dus zijn basisplek kost. Achterin, verwachten we de terugkeer van Christopher Braun (rechtsback) en Marco Ospitalieri (linksback); centraal het duo Ferry de Regt en Emir Dautovic.

Op het middenveld verwachten we Luc Mares, Adrian Purzycki en Jorrit Smeets. Voorin Roald van Hout (rechts); Stefan Askovski (links) en Aziz Khalouta centraal.

Bekende gezichten bij Achilles‘29? We herkennen assistent-trainer Dennis Krijgsman en nieuweling Wim Bokila, die tijdens de afsluiting van het vorige seizoen nog op proef was bij Fortuna Sittard.

Laatste overwinning uit bij Achilles’29? 29 Augustus 2014. Seku Conneh (2x) en Jordie Briels scoorden tijdens een afgetekende 0-3 overwinning.

Laatste vijf competitieduels uit tegen Achilles’29? V-W-G-..-..

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels? V-V-V-G-V

Scheidsrechter: Richard Martens is de op een-na-meest favoriete Fortuna-scheidsrechter. Kortom, aan hem zal het niet liggen vanavond.

Opstelling: Santos; Braun, De Regt, Dautovic, Ospitalieri; Mares, Purzycki, Smeets; Van Hout, Khalouta, Askovski

Supporters: busgangers moeten zich om 18.00uur melden bij het stadion. Degenen die met eigen vervoer gaan, kunnen nog entreekaarten kopen bij het stadion. Ongeacht hoe je naar Groesbeek wilt gaan, houd de weerberichten in de gaten. Het voorspelde slechte weer kan een streep door dit duel halen.