Fortuna dacht zich vorige week met twee spelers te kunnen versterken, maar beide contacten leverden uiteindelijk niets op.
Eerst was er het geval Garcia. Iemand binnen Racing Genk wekte de indruk dat Garcia te huur was, Fortuna hapte vervolgens toe, maar kwam van een koude kermis thuis toen de trainer van het beloftenelftal van Genk (waarvoor Garcia uitkomt) een tegenstander bleek te zijn van het verhuren van Garcia aan Fortuna. De zaak zit nu in een impasse.
In iets mindere mate geldt waarschijnlijk hetzelfde voor Levi Risamasu. Fortuna wilde deze centrale verdediger van het tweede elftal van NAC aanstaande maandag en dinsdag op proef laten mee trainen, om hem – bij een goede indruk – op huurbasis over te nemen als opvolger van Jochem van der Hoeven. Blijkbaar had iemand bij NAC de indruk gewekt dat Risamasu te huur was, maar toen duidelijk werd dat Fortuna Risamasu wilde hebben, heeft binnen NAC iemand op de rem getrapt (de technische leiding?). Hoe dan ook, Risamasu mag niet weg uit Breda en dus gaat ook de tweede mogelijke versterking aan Fortuna’s neus voorbij.

Bron: Limburgs Dagblad / Dagblad De Limburger