Jong Fortuna heeft haar tweede overwinning behaald in de competitie. Er werd met 2-3 gewonnen bij Top Oss.

In de eerste helft kwam Fortuna al binnen een kwartier met 2-0 achter. Er lag een monsterscore in het verschiet voor Top, maar Top weigerde de kansen af te maken. Fortuna, met Ray Frankel en Joos van Barneveld in de basis, bereikt met hakken over de sloot de rust met een 2-0 achterstand.

Top ging de tweede helft verder waar het gebleven was. In een bizarre scrimmage voor het doel van Fortuna verdween de bal uiteindelijk niet achter doelman Jan-Willem Thijssen. Dat bleek het keerpunt van de wedstrijd, want opeens lukte het Fortuna wel om voetballend wat op te zetten. Eerst scoorde Saladhin Aitjdag de 1-2 en even later was het Mouboarak Boutorat die gelijkmaker netjes binnenschoof. Tien minuten voor tijd kopte Morat Eljardi een (geweldig genomen) corner van Saladin Aitjdag binnen. Fortuna wist daarna de wedstrijd uit te spelen om zo de drie punten mee naar Sittard te kunnen nemen.