Ons 2e Elftal heeft vanavond met 2-1 verloren van de leeftijdsgenoten (???, volgens mij is broertje Sonkaya toch echt geen 18 meer…) van Jong Roda JC. De gastheren gingen sterk van start en scoorden al binnen 3 minuten via Sonko met een droge schuiver vanaf rechts de 1-0 achter de kansloze Sten Dreezen. Gaandeweg de 1e helft herpakten de Fortunezen zich echter en waren ze zeker gelijke van de Hendriks Jugend. Bij Fortuna viel vooral de rentree van Dario Cagnazzo op. Dario werd – als we alle berichten vanuit de tochtige catacomben en daarbuiten tenminste moeten geloven – door een half peloton artsen zowat kreupel en dus arbeidsongeschikt verklaard, maar hij vocht ferm door en kreeg uiteindelijk toch een medische goedkeuring. In de 2e helft hadden de Fortunezen zelfs het betere van het spel en de betere kansen, maar dit leidde niet tot de gelijkmaker. Via een counter scoorde Jong Roda zelfs de 2-0. In de blessuretijd redde Mauro Simone onze eer. Sala Aitjdag verbeterde het Fortuna-record man uitspelen en bracht het op 79 geslaagde pogingen. Maar met alle gekheid op een stokje, bij vlagen was onze winger grandioos. Voor Fortuna kwamen in aktie: Dreezen; Elarji (Leuhena), Facenna, Op den Kamp, Andriën; Ganic, Angelo Simone, Cagnazzo (Heymans); Mauro Simone, Boutorat (Guvenc) en Aitjdag.
Tot overmaat van ramp werd het toch al niet van pech verstoken redactielid ook nog eens aangereden door een taxichauffeur. Redacteur en taxichauffeur maken het goed.