Het blijft voorlopig onduidelijk welke Kroaat nu op proef is bij Fortuna. L1 meldde gisteren dat deze jeugdinternational naar de naam Pavlovic luisterde. Maar dat kan haast niet kloppen, want die naam vinden we nergens in de Kroatische competitie of in de opstellingen van Jong Kroatië.
Dagblad De Limburger houdt het op Milan Pavlicic. Dat is een 21-jarige spits van NK Osijek, maar hij kwam tot dusverre niet uit voor Jong Kroatië in de kwalificatiereeks voor het WK en ook niet op het EK in Slowakije in 2000.
Als de speler die momenteel op proef is bij Fortuna daadwerkelijk voor Jong Kroatië uitkomt dan houden wij het nog steeds op Dejan Pavlicic, die uitkomt voor Cibala Vinkovci. Hij speelde wel voor Jong Kroatië, maar is geen spits maar een middenvelder. Een middenvelder zou een logischere keuze zijn dan een spits. Maar voorlopig blijft het dus onduidelijk wie Fortuna nu op proef heeft.
Verder wist Dagblad De Limburger te melden dat naast deze Kroaat deze week nog een speler op proef komt spelen voor Fortuna.