Het voetbal mag dan wel stil liggen vanwege de covid-19-crisis, dat wil niet zeggen dat er geen interesse is van andere clubs in onze spelers. Ook al is nog onduidelijk wanneer, de start van het seizoen 20/21 is niet zo heel ver weg meer en dus zijn er clubs bezig zich voor te bereiden.

Dagblad De Limburger sprak technisch directeur Sjoerd Ars en vroeg naar interesse voor Fortunaspelers met deze zomer doorlopende contracten in Sittard-Geleen. Ars noemt vijf spelers voor wie in meer of mindere mate interesse is: Alexei Koselev, Tesfaldet Tekie, Lisandro Semedo, Amadou Ciss en Mark Diemers.

Voor Diemers ligt er al een concrete bod. Ars geeft aan dat dat bod te laag is en laat in het midden welke club dat bod heeft uitgebracht. Dagblad De Limburger denkt dat het FC Groningen is, de club die eerder Wessel Dammers vastlegde (en vorig seizoen Ahmed el Messaoudi).

Griekse bronnen melden dat Olympiakos FC opnieuw interesse heeft in Lisandro Semedo, die momenteel op huurbasis uitkomt voor OFI Kreta. Olympiakos had al interesse in de Portugees in de winterstop, maar dat werd niet concreet. Ook al omdat OFI Kreta een optie tot koop heeft, die echter afloopt per 30 juni.

De komende maanden zal duidelijk worden wie zal vertrekken bij Fortuna en net zo belangrijk, wie Fortuna aantrekt. Uiteraard moet ergens tussendoor ook nog duidelijk worden op welk niveau Fortuna uitkomt. We zullen het weer volgen.

Bron: Dagblad De Limburger / Sportime