Ronald Hamming heeft de afgelopen maand een aanbieding gekregen van Alemannia Aachen. De ploeg die uitkomt in de tweede bundesliga was opzoek naar versterking in de spits en had haar oog laten vallen op Hamming. Maar Hamming heeft de aanbieding naast zich neergelegd, omdat hij er niet vanuit ging dat hij bij Alemannia geen basisplek zou krijgen.
Als hij had getekend bij Aachen, had hij Fortuna transfervrij kunnen verlaten, want dat geldt namelijk voor alle spelers (naast Hamming ook Van der Hoeven en Akerboom) die afgelopen zomer een verlaagde aanbieding van Fortuna hebben geaccepteerd.
Vandaag is de laatste dag dat spelers nog van club kunnen veranderen. Dus wie morgen nog onder contract staat bij Fortuna, blijft bij Fortuna tenminste tot het einde van het seizoen.
Versterkingen komen er overigens ook niet meer. De huidige groep zal de doelstelling voor dit seizoen moeten zien te bewerkstelligen. Ondanks de tegenvallende prestaties in de eerste seizoenhelft is plek 12 tot 14 nog steeds de doelstelling.

Bron: Limburgs Dagblad