Op de Griekse voetbalwebsite SDNA verscheen zojuist het bericht dat de 20-jarige Lazaros Lamprou op weg zou zijn naar Fortuna. De vleugelspeler zou voor één jaar gehuurd worden van bekerwinnaar PAOK Saloniki.

Na zijn jeugdopleiding te hebben doorlopen bij Panathinaikos werd Lamprou in de zomer van 2016 overgenomen door Iraklis Saloniki. Na een half jaar maakte hij al de overstap naar grote buurman PAOK. Door deze club werd hij direct verhuurd aan Panionios. Voor die club speelde Lazaros in anderhalf seizoen in totaal 45 wedstrijden waaronder een aantal wedstrijden in de voorronde van de Europa League. In totaal wist Lamprou acht keer te scoren. In de voorbereiding op het huidige seizoen sloot hij weer aan bij de selectie van PAOK, maar nu lijkt Lazaros verhuurd te worden aan Fortuna.

Als de Griek voor het eerste elftal wordt gehaald, dan is de verwachting dat hij met André Vidigal en Gavin Vlijter de strijd aan moet gaan voor de linksbuiten positie. Maar eerst wachten we maar even af of dit gerucht waarheid blijkt te zijn.

Bron: SDNA