Waar is het verantwoord eten en waar vooral niet?*


FC Dordrecht, TOP Oss, Helmond Sport


Bij de clubs die boven deze lijn staan is het verantwoord iets te eten. De kwaliteit is redelijk en hetzelfde geldt voor de prijs.

 


Stormvogels/Telstar, Cambuur Leeuwarden, FC Omniworld


Bij de clubs boven deze streep, lijkt het verstandiger van te voren goed te eten. Voorkomen is namelijk beter dan genezen. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat een hongerklop onvermijdelijk is, dan kan in het uiterste geval een beroep gedaan worden op de versnaperingen die hier aanwezig zijn. Het minste wat gezegd kan worden is dat de bacteriën die ongetwijfeld aanwezig zijn in de te verkrijgen culinaire hoogstandjes gedood zijn, maar lekker is anders.

 


Go Ahead Eagles, BV Veendam, AGOVV, FC Eindhoven, HFC Haarlem, FC Volendam, De Graafschap


Nu opletten, bij de clubs boven deze streep is het ABSOLUUT onverantwoord om een snack te nuttigen. Hetgeen bij deze clubs geserveerd wordt is onsmakelijk, ondefinieerbaar maar vooral levensgevaarlijk. Mocht je onverhoopt toch iets van deze troep tot je nemen, raadpleeg dan onmiddellijk je arts. Mocht je maag leeg gepompt dienen te worden, zorg ervoor dat je maaginhoud bij het chemisch afval terecht komt.

* Om uiteenlopende redenen zijn sommige clubs niet aan een onderzoek onderworpen. Zoals: FC Den Bosch, FC Zwolle, FC Emmen, MVV, RBC Roosendaal, VVV Venlo