De informatie-avond heeft voor de trouwe Fortuna-volger geen nieuws opgeleverd.
Als eerste is het woord aan Hans Erkens. Deze weet ons te melden dat het stadion nu echt verkocht is, de schuld van 24 miljoen is weggewerkt, er een nieuwe technische staf staat en we nog enkele tonnen nodig hebben om de begroting van dit jaar rond te krijgen. Dat laatste gaat wel lukken volgens Erkens. Hij vraagt om vertrouwen. Over zijn contract en/of vergoeding doet Erkens opvallend vaag. We vrezen dan ook dat hem een (te) aanzienlijk bedrag in het vooruitzicht is gesteld.

Vervolgens worden Frans Körver en Rob Hutting voorgesteld. Een supporter merkt terecht op dat de twee nu niet bepaald een dynamisch duo vormen. Körver reageert hierop met de vraag waar de man zijn mensenkennis vandaan haalt. Over de plannen voor het komend seizoen kunnen beide heren helaas weinig duidelijkheid scheppen.

Deze avond was bedoeld om een streep onder het verleden te zetten en positief de toekomst in te gaan. Helaas heeft de avond op ons niet het gewenste effect. Toch geven we het nieuwe trio een eerlijke kans. Als we een aantal maanden verder zijn, kunnen we de prestaties objectief beoordelen.