De afgelopen dagen speelden de Fortunezen Alexei Koșelev en Lazaros Lamprou hun tweede interland gedurende de interlandperiode. Een succes werd het voor beide spelers niet. Koșelev en zijn Moldavische vrienden grepen naast de groepswinst in de Nations league. Het Griekenland O21 van Lazaros Lamprou plaatste zich niet voor het EK 2019 in Italië en San Marino.

Dat Moldavië niet zou promoveren naar Niveau C in de Nations League was voordat Moldavië op de slotdag tegen Luxemburg aantrad al vrij zeker. Niet alleen moest Moldavië winnen van Luxemburg; Moldavië moest ook hopen op een nederlaag van Wit Rusland uit bij San Marino. Geen van beide duels verliepen volgens plan. Moldavië deelde namelijk de punten met Luxemburg. Resteert de vraag: slaagde Koșelev erin voor het vijfde duel op rij de ‘nul’ te houden? De 4.642 supporters in het Zimbru Stadion in Chișinău zagen dat ook dat niet lukte. Luxemburger Stefano Bensi maakte in de 70ste minuut van het duel een einde aan Koșelevs ongeslagen reeks door de 1-1 binnen te schieten. En zo kwam er een einde aan Koșelevs reeks die 437 minuten duurde. Koșelev keepte beide duels in deze interlandperiode en speelde dus 180 minuten.

Lazaros Lamprou en Griekenland O21 moesten op bezoek bij Jong Oostenrijk een 1-0 achterstand zien weg te werken, opgelopen in de heenwedstrijd in Saloniki. Het goede nieuws voor Lamprou is dat hij in de basis mocht starten. In de eerste helft kreeg Lamprou twee goede mogelijkheden om Griekenland terug in de wedstrijd te brengen, maar hij miste beide kansen. Vlak na rust kwam Oostenrijk op voorsprong en was het verzet van Griekenland gebroken (samenvatting: Oostenrijk O21 – Griekenland O21). Oostenrijk plaatste zich voor het eerst in de geschiedenis voor het EK O21. Lamprou werd twaalf minuten na rust gewisseld. Voeg er de 45 minuten bij uit het eerste duel en de Fortunees kwam dus in totaal 102 minuten in actie gedurende de interlandperiode.