Fortuna heeft de laatste oefenwedstrijd op het trainingskamp te Hoenderloo met
4-1 gewonnen van derdeklasse amateurvereniging Beekbergen. Bij rust stonden er de beschamende cijfers 1-1 op het scorebord. Gerritsen had Fortuna op voorsprong gebracht, maar Beekbergen kwam via een vrije trap van Collt (van richting veranderd via Haeldermans) op gelijke hoogte.
Na rust kreeg Fortuna riante mogelijkheden om de score uit te breiden. Pas in het laatste kwartier lukte dat ook. Hamming, Heering en nog eens Gerritsen legden de
4-1 eindstand vast.

Een 4-1 overwinning tegen een derde klasser houdt natuurlijk niet over. Toch verontrustte dat Verel geenszins. De zware trainingen van de afgelopen week, hebben hun tol geëist binnen de selectie. Van deze wedstrijd mocht qua uitslag dan ook niet teveel verwacht worden. Pluspunten zijn, dat Hesp en Geerinckx weer 90 minuten hebben gespeeld, terwijl ook Van Barneveld zijn rentree maakte en 45 minuten meepikte (bron: Limburgs Dagblad / Dagblad De Limburger).