Fortuna heeft gisteren SV Beatrix uit Hoenderloo met maar liefst 21-0 verslagen. Hamming was topscorer met zes doelpunten tegen deze zesde klasse amateurploeg. En daar had ie slechts 45 minuten voor nodig! Verder scoorde testspeler Pavlicic vier maal (blijkbaar dus toch een spits, Fortuna Online gaat zijn Kroatische correspondenten beter screenen in het vervolg). Averdijk en Haeldermans scoorden elk drie doelpunten, Cramb en Gerritsen ieder twee en Samari scoorde eenmaal.

Fortuna speelde in de volgende opstelling:

Baart, Michels, Van Dieren (46. Samari), Akerboom, Hermans, Heering (46. Verheyen), Rook, Haeldermans, Gerritsen, Cramb (46. Averdijk), Hamming (46. Pavlicic).

Het valt dus op dat Baart keepte en niet Hesp. Het bleek dat Hesp te veel last had van een knieblessure, waardoor hij niet kon spelen. Verder was ook Geerinckx er weer eens niet bij, hij had last van een (drie keer raden) liesblessure (bron: Dagblad De Limburger / Limburgs Dagblad ).

De wedstrijd maakt deel uit van een trainingskamp dat Fortuna momenteel belegd in Hoenderloo. Tot 4 augustus blijft de selectie in Gelderland. Hans Verel gebruikt het trainingskamp onder meer om de kwaliteiten van de spelers Van Geem en Pavlicic te beoordelen.