In de tweede en laatste oefenwedstrijd die Fortuna Sittard tijdens haar oefencampagne in Hamburg heeft gespeeld, werd oberligist (vergelijkbaar met eerste klasse amateur in Nederland) SC Norderstedt ruim aan de kant gezet. 16 Treffers moest de mannen uit het land van de “vice” Weltmeister incasseren.
Net als in het duel tegen Glashütters SV gaf Koning twee vrijwel complete elftal speeltijd. In de eerste helft speelde hij met de “basis” opstelling (alhoewel Baart geblesseerd is): Bertjens, Emeran, Akerboom, Steegs, Klimek, Meszaros, Van der Hoeven, Van Barneveld, Cagnazzo, Tychon en Hamming.
Dit basiselftal scoorde voor rust zes maal. Hamming maakte er vier van die zes, Van der Hoeven en Van Barneveld elk één.
In de tweede helft kwam dus het “reserve” elftal in het veld (aangevuld met enkele “basis”spelers die speeltijd nodig hebben): Bertjens, T. Janssen, Geraerts, Hamers, Klimek, Bastian, Daemen, Van Barneveld, El Gaaouiri, Gommans en Rajcomar.
Het “reserve”elftal won met 10-0. Prince Rajcomar maakte er vijf (en was daarmee topscorer in het duel), Bastian en Gommans elk twee en Van Barneveld scoorde ook in de tweede eftal nog één doelpunt.
Morgen keert Fortuna terug naar Sittard om zaterdag aan te treden tegen VV Sittard.

Bron: Fortuna Sittard / Dagblad De Limburger / Limburgs Dagblad