Fortuna Sittard heeft vanmiddag in een oefenwedstrijd 2-2 gelijkgespeeld tegen FC Oss.

De wedstrijd is pas enkele minuten oud als Lars Hutten de Osse doelman weet te verschalken. Maar na een half uur weet Felitciano Zschusschen uit een vrije trap de gelijkmaken te scoren.

Toch haalt deze stand de rust niet. Vlak voor rust wordt een overtreding gemaakt op Abdelaziz Khalouta welke wordt beloond met een strafschop. Deze weet Roel Janssen feilloos te promoveren tot doelpunt.

Na rust wisselen beide clubs veelvuldig, wat zorgt voor een rommelig wedstrijdverloop. Toch is het FC Oss dat nog voor een gelijkmaker weet te zorgen via Rick Stuy van den Herik. En dat is ook de eindstand.

FC Oss – Fortuna Sittard:
2. Hutten 0-1, 30. Zschusschen 1-1, 43. R. Janssen 1-2, 60. Stuij van den Herik 2-2.