Fortuna Sittard heeft in de late namiddag met 1 – 17 gewonnen van Geulsche Boys. Grote man aan Sittardse zijde was Prince Rajcomar. De aanvaller scoorde zeven doelpunten.

In een eenzijdig duel komt Fortuna al vroeg op voorsprong via twee goals van Rajcomar. Maar ook Jordie Briels doet een duit in het zakje: hij scoort Fortuna’s derde goal.

Niet veel later krijgt Geulsche Boys een vrije trap aan de linkerzijde van het speelveld. In de verdediging verliest Fortuna het luchtduel, waardoor het de gastheer lukt om doeltreffend op doel te koppen: 1 – 3.

Lang kunnen de Maaslanders niet genieten van hun doelpunt, want middels een krachtig schot in de kruising diept Joeri Schroyen de kloof weer uit tot drie treffers. Fortuna’s vijfde goal wordt gescoord door een speler van de thuisploeg na een puntgave voorzet van Gevaro Nepomuceno.

Vervolgens is Prince Rajcomar weer aan de beurt en scoort de 1 – 6 en 1 – 7. Fortuna’s topscorer in de reguliere competitie, Patrick N’Koyi, scoort via een omhaal de 1 – 8. Vlak voor rust wordt het via Rajcomar 1 – 9.

Tijdens de rust wisselt Willy Boessen een flink aantal keren, al heeft dat geen invloed op het spelbeeld. Jordie Briels laat al vlug 1 – 10 aantekenen.

Na een overtreding op Prince Rajcomar in het strafschopgebied mag nieuweling Jordi Baur vanaf de strafschopstip de 11e Sittardse treffer scoren. Hij scoort ook de 1 – 12.

Via Prince Rajcomar, Jordi Briels en Bob Vankan loopt Fortuna uit naar 1 – 15, waarna Jordi Baur zijn derde van de middag scoort.

Uiteindelijk legt Patrick N’Koyi de eindcijfers vast: 1 – 17.