Sinds het vertrek van topscorer Burak Yilmaz is de spoeling dun vooraan. Eigenlijk is Paul Gladon de enige centrumspits waarover hoofdtrainer Danny Buijs kan beschikken. Dat de club op zoek is naar versterking in het aanvallende compartiment is logisch.

Volgens het Portugese voetbalmedium ZeroZero is Fortuna erin geslaagd Menaour Belkheir vast te leggen. De Franse 24-jarige centrumspits, die ook over een Algerijns paspoort beschikt, komt over van het Portugese UD Vilafranquense. De club uit de periferie van Lissabon kwam afgelopen seizoen uit in de Liga Portugal 2, Portugals tweede niveau.

Belkheir toont zich in Portugal niet bepaald een goalgetter, want in twee seizoenen UD Vilafranquense komt de aanvaller tot 11 doelpunten. Daarvoor heeft hij 58 wedstrijden nodig.

Voordat de Frans-Algerijnse aanvaller voor de Rood-Witten uit Vila Franca de Xira uitkwam, speelde hij voor Leixões SC en AD Sanjoanense. En voordat hij in Portugal verzeild raakte kwam Bekheir uit voor de jeugdreeksen van Hellas Verona, Internazionale, Brescia en Torino.

Bron: ZeroZero