Volgens de Engelse roddelpagina TeamTalk is Fortuna geïnteresseerd in Kevin Street van de Engelse first division club Crewe Alexandra, de oud club van Colin Cramb.
Kevin is een 24-jarige Engelse allrounder die voortkomt uit de jeugdafdeling van Crewe Alexandra. Volgens de Crewe fans komt hij het best tot zijn recht als aanvallende middenvelder. Kevin zit al een jaar of vijf bij de selectie van het eerste elftal, maar het wil maar niet lukken om door te breken. De eerste maanden van dit seizoen speelde hij op uitleenbasis bij third division club Luton Town, maar vanwege een hamstringblessure kwam van spelen niet veel terecht.
Nu hij hersteld is van zijn blessure wil hij opnieuw uitgeleend worden, omdat hij voorlopig geen toekomst heeft bij Crewe. Volgens Teamtalk zouden er drie gegadigden zijn: Northampton Town (nummer laatst in de second division), Hull City (nummer zes in de third division en ploeg van Sneekes) en Fortuna Sittard.

Nu is de reputatie van Teamtalk verre van vlekkeloos, dus in hoeverre de Sittardse interesse serieus is, is twijfelachtig. Van de andere kant, als Fortuna geen interesse heeft zou dit nieuws dus verzonnen zijn. En laten we wel wezen, je moet een rijke fantasie hebben om dit als Engelsman te verzinnen!

Verder zijn er nog enige aanknopingspunten die de Sittardse interesse in Street rechtvaardigen. Het betreft een jonge talentvolle speler (daar is geld voor beschikbaar), het is een middenvelder (daar hebben we behoefte aan) en wellicht is Street de scouts van Fortuna opgevallen, terwijl ze Cramb bekeken. Het kan ook zo zijn dat Cramb Fortuna op Street heeft gewezen. En het kan natuurlijk ook zo zijn dat als er een speler van Crewe weg wil, Teamtalk automatisch Fortuna als een gegadigde ziet!
Nou ja, wat er van waar is, zullen we wel snel merken.