Oud Fortunees Andy Wright speelt het klaar om nog voor het nieuwe jaar voor de tweede keer van club te veranderen in één seizoen. Hij begon het seizoen in het rood wit van Scarborough FC dat uitkomt in de Conference. Daarna droeg hij het blauw wit van Unibond premierleague club Whitby Town. Maar ook daar kwam hij nauwelijks aan spelen toen en dus vertrok hij met de kerst richting Bradford.
Nee, niet first division Bradford City, maar Unibond premier league club Bradford Park Avenue. Qua niveau is er weinig verschil tussen Bradford PA en Whitby Town (even veel verliespunten). Qua historie gaapt er een groot gat tussen beide clubs. Bradford PA is een club met een rijke historie, maar wel een historie van lang vervlogen tijden. Mocht Wrighty vanzins zijn niet weer onmiddellijk te vertrekken bij Bradford PA dan zullen we in Fish and Chips zeker nog eens terugkijken op de historie van de club.
Trouwens, onze Fish and Chips verslaggever geniet momenteel van een weekje vacantie maar komt binnenkort als herboren terug.

Bron: Telegraph and Argus