We hebben tijden gezocht of we nog een spoor konden vinden van oud-Fortunees Andy Wright, maar het is ons nooit gelukt. Het Limburgs Dagblad lukte het wel. Maar dat is niet echt verwonderlijk, want Andy gaat de komende weken voor SV Meerssen spelen!
Na zijn vertrek uit Sittard begin 2000, kreeg hij aanbiedingen van Norwich City en Leicester City om een proeftraining te komen doen. Echter vanwege een slepende knieblessure die hij aan een potje voetbal met vrienden had overgehouden, kwam daar niks van terecht. Hij bleek uiteindelijk zijn meniscus te hebben afgescheurd.
Nadat hij begin dit seizoen gerevalideerd was, bleek er nog maar weinig interesse van Engelse profclubs te zijn van Andy, waardoor zijn voetbalcarrière voorbij leek te zijn voordat ze goed en wel begonnen was. Tijd voor Fortunaverzorger en speler van Meerssen Roel Coumans om Wright over te halen in Meerssen te komen voetballen om van daaruit de overstap naar het profvoetbal proberen te maken.
En warempel, Wright ging nog in op de aanbieding ook. De komende weken is hij dus in Meerssen te bewonderen (bron: Limburgs Dagblad).