De Grimsby fans zijn verbijsterd. Niet zozeer vanwege het belabberde spelniveau van de Mariners (want dat zijn ze gewend), ook niet vanwege het uitblijven van nieuwe spelers (dat zijn ze gewend) en ook niet vanwege het feit dat Grimsby door de voetbalkenners in Engeland vandaag is uitgeroepen tot degradatiekandidaat nummer twee in de first division (dat zijn ze ook al gewend).
Nee, ze zijn verbijsterd omdat het bestuur van de club een alcoholontheffing te laat heeft aangevraagd, met als gevolg dat er de eerste vijf thuiswedstrijden geen lager mag worden getapt in en rond het stadion…..
De clubofficials hebben gewoon vergeten die ontheffing opnieuw aan te vragen. Reden voor de fans om de geschiktheid van het bestuur ernstig in twijfel te trekken. Niet in staat zijn om een gedegen aankoopbeleid te voeren word je in Engeland nog wel vergeven, geen pils in het stadion is een doodzonde!
Er breken dus zware tijden aan voor het Grimsby bestuur. We zullen deze affaire op de voet blijven volgen (bron: The Electronic Fishcake).