Via de collega’s van Fortuna United vernamen we dat aanvoerder Mels van Driel per direct en op staande voet ontslagen.
Mels van Driel had vandaag namens de spelersgroep rechtstreekse krtiek geuit op technisch manager-hoofdtrainer Körver. Na eerdere soortgelijke gevallen met respectievelijk Rob Hutting, Joos van Barneveld en Daniël Voigt koos Körver eieren voor zijn geld en stapte naar directeur Erkens. Naar verluid riep deze Mels van Driel bij zich met het bekende gevolg.
Bovendien circuleren er geruchten in de catacomben dat Körver naar alle waarschijnlijkheid de club nog voor de winterstop zal verlaten. Hierbij wordt de datum van 1 december genoemd.
Het is niet onze stijl ons met geruchten in te laten, anders gezegd deze te publiceren, maar we kunnen ons deze ontwikkeling goed voorstellen.
Het ontslag – wettig of niet – van Mels van Driel is het zoveelste bewijs van de verstoorde verhouding tussen spelersgroep en Körver en nu dus ook Erkens. Aangezien er het om technisch-tactische zaken gaat en niet om privé-zaken, mag er geconcludeerd worden dat de club weer beschadigd wordt door toedoen van de heren Körver en Erkens. Wordt vervolgd!