Aan de exodus van spelers lijkt deze zomer maar geen einde te komen. Nu is het Djibril Dianessy die aanstuurt op een vertrek uit Sittard. De jonge Fransman kwam in de zomer van 2016 over van Toulouse.  Met name onder Sunday Oliseh verwerft Djibril een basisplaats en wordt met zeven treffers gedeeld topscorer.

De linker vleugelaanvaller zou volgens Franse media in de belangstelling staan van FC Utrecht, Olympique Nîmes, een Engelse en een Italiaanse club. Dianessy zou bij de clubleiding hebben aangegeven graag te willen vertrekken. De exacte bron wordt in het artikel niet vermeld, de informatie zou dus zomaar door de zaakwaarnemer van Dianessy ingefluisterd kunnen zijn.

Het aantal vertrekkende spelers is deze zomer opvallend te noemen. Ondanks de goede tweede seizoenshelft vertrekken deze zomer sowieso de volgende spelers: Jordie Briels, Leon ter Wielen, Ferry de Regt, Kamen Hadzhiev, Sjoerd Ars, Junior Torunarigha, Emrah Başsan, Mailson Lima, Aziz Khalouta. Aan Perr Schuurs wordt nadrukkelijk getrokken en nu lijkt dus ook Dianessy de club voortijdig te gaan verlaten. Één ding is zeker: het zal morgen bij de start van de voorbereiding behoorlijk rustig worden op het trainingsveld. We zijn dan ook erg benieuwd welke nieuwe spelers we de komende weken mogen gaan begroeten.

Bron: Footmercato