Fortuna heeft weer een oefenwedstrijd gespeeld: tijd dus voor een laatste update van de ziekenboeg….
De nieuwste aanwinst in de ziekenboeg is Colin Cramb. Hij kreeg een tik op de enkel in de oefenwedstrijd tegen Meerssen en moest het veld verlaten. De media spreken zich tegen wat betreft de aard van de kwetsuur. Volgens Dagblad De Limburger viel het reuze mee en zou er niks ernstigs aan de hand zijn. Het Limburgs Dagblad sprak met de fysiotherapeut van Fortuna en die wist te melden dat deze kwetsuur Cramb twee à drie weken aan de zijlijn zou houden. De ervaring leert dat je bij Fortuna maar uit moet gaan van de ernstigste prognose dus dat doen we dan ook maar. Als Cramb drie weken buitenspel staat mist hij de drie bekerwedstrijden plus de eerste drie competitiewedstrijden tegen Vitesse, De Graafschap en FC Den Bosch.
Verder was er nog nieuws over Volmer. Eerst zou hij drie weken buitenspel staan, dat werd vervolgens zes weken en de laatste prognose is dat zijn herstel zeker twee maanden gaat vergen. Als dat waar is mist hij niet alleen de wedstrijden waarin Cramb ook ontbreekt, maar ook nog eens de wedstrijden tegen PSV en Willem II en kan hij pas tegen RKC Waalwijk zijn rentree maken.
Ook Haeldermans verliet kermend van de pijn het veld. Maar daar is verder geen nieuws over bekend, dus dat zal wel meevallen (een gekneusd haar wellicht).
Verder weten we nog te melden dat ook Averdijk geblesseerd is geraakt (tijdens de training). Het zou gaan om een lichte voetblessure. Maar ja, lichte voetblessures bij Fortuna worden al vrij snel zware voetblessures….