De A-jeugd van Fortuna Sittard heeft de opgaande lijn van de afgelopen week kunnen doortrekken. Vorige week boekten de geel/groenen hun eerste overwinning door ADO Den Haag met 3-2 te verslaan, afgelopen weekend moest AZ er met 4-1 aan geloven.
Fortuna begon ijzersterk aan het duel en overrompelde AZ compleet. Gevolg: binnen tien minuten was het al 2-0 door treffers van Muto en Dabo. AZ deed daarna verwoede pgingen om nog terug te komen, scoorde ook nog wel de aansluitingstreffer, maar Fortuna maakte de zaak in de tweede helft vakkundig af. Door treffers van Op den Kamp en Rutar kwam de 4-1 eindstand op het bord.
Door deze twee overwinningen heeft de Fortuna A-jeugd zich netjes in de middenmoot genesteld. Maar dat is natuurlijk geen reden om eens lekker achterover te gaan leunen.

Bron: Limburgs Dagblad