Onze talentvolle aanvaller Danny Schreurs zal over 2 weken geopereerd worden aan zijn kruisband. Momenteel doet Danny vooral aan krachttraining om zijn geblesseerde knie op sterkte te houden. In de dramatische wedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden scheurde hij na een charge van zijn tegenstander zijn kruisband volledig af.
Bij de pakken neerzitten doet de jonge Maastrichtenaar echter niet. “Ondanks mijn blessure heb ik goede hoop op een snel en volledig herstel. Ik wil echter niets overhaasten en richt me vooral erop om volgend seizoen weer volledig fit bij de selectie te kunnen aansluiten. Alles wat eerder komt, is meegenomen.”
Ook over de aanstaande en veelbesproken derby tegen zijn voormalige club M.V.V. is hij positief. “Het is voor mij natuurlijk jammer dat ik er in het veld niet bij kan zijn. Spelen en scoren tegen M.V.V. zou voor het mooiste zijn, maar dat moet nog maar even wachten. Als ras-Maastrichtenaar is deze wedstrijd voor mij heel bijzonder. Ik hoef bij wijze van spreken maar de straat over te steken en dan ben ik al in de Geusselt. Ik ben echter overtuigd dat we gaan winnen. Ik voorspel een 1-2 voor Fortuna.” De redactie van Fortuna Online hoopt uiteraard dat de voorspelling van Danny bewaarheid mag worden, maar boven alles wensen wij hem een voorspoedig herstel toe.