Wat al gevreesd werd is nu ook officieel geconstateerd. Colin Cramb heeft in het duel met FC Utrecht de kniebanden van zijn linkerknie afgescheurd. En daarmee is hij de vierde Fortunees in twee seizoenen die dat overkomt. Van Barneveld, Haine en Tychon gingen hem voor. Voor een dergelijk blessure staat 9 tot 12 maanden, dus lijkt het er sterk op dat Cramb het seizoen 2002/2003 nu al kan vergeten….
Maar Cramb is niet de enige die de ziekenboeg heeft betreden. Ook Van Geem en Haeldermans zitten er weer in. Van Geem leek net hersteld te zijn van zijn knieblessure, maar moest zich voor het duel met FC Utrecht weer afmelden, omdat er vocht in zijn knie zit. Dat zal dus wel weer een poos gaan duren.
Haeldermans deed ook al niet mee tegen Utrecht. Stijn heeft waarschijnlijk een scheurtje in zijn meniscus. Het is nog onduidelijk of hij geopereerd moet worden.
Is er dan alleen maar slecht nieuws? Nee, er is ook nog goed nieuws. Emeran en Hamming zijn hersteld van de griep en Van Dieren en Krijgsman trainen vanaf deze week weer mee met de groep en wellicht worden ze aan de selectie toegevoegd voor het duel van aanstaande vrijdag tegen AZ (bron: Limburgs Dagblad / Dagblad De Limburger).