SV Nao Veure is zeer verheugd jullie te kunnen mededelen dat de firma Schmitz reizen ook komend seizoen de busreizen naar de uitwedstrijden van Fortuna Sittard zal verzorgen. Bij Schmitz reizen zijn we immers verzekerd van een goede kwaliteit van de bus(reizen).
Verder zijn we ook verheugd over het feit dat Schmitz reizen zich als (sub)sponsor heeft verbonden aan SV Nao Veure.

SV Nao Veure organiseert bij voldoende deelname een niet verplichte combi naar Roosendaal voor de uitwedstrijd tegen RBC Roosendaal.
De bus vertrekt vrijdag 10 augustus om 16.45 uur vanaf de voorzijde van het Wagner & Partners stadion. Leden van SV Nao Veure betalen € 21,- voor de niet verplichte combi (reis + entree) terwijl niet leden € 26,- moeten betalen. Dit wil zeggen dat leden 3 euro minder betalen dan het afgelopen seizoen!
Losse kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het uitvak bij RBC à € 12.50.

Uw auto kunt u weer parkeren in de parkeergarage en in de bus kunnen uitrijdkaarten worden gekocht.

Opgave is mogelijk tijdens de opendag op 5 augustus bij de stand van SV Nao Veure. A.U.B. betalen tijdens de inschrijving!
Leden van SV Nao Veure die hun lidmaatschap nog niet betaald hebben worden verzocht dit ook tijdens de opendag te doen, zeker als men met de bus naar Roosendaal wil, anders worden deze beschouwd als niet lid en betalen ze dus € 26,-.

Bron: SV Nao Veure: tel. 06-38130110.