Wegens een tekort aan aanmeldingen zal de busreis naar FC Dordrecht spijtig genoeg niet doorgaan.

Voor de supporters die zich altijd tijdig aanmelden (met tijdig wordt bedoeld op de vrijdag, tijdens de thuiswedstrijd voorafgaande aan de uitwedstrijd) is het nog pijnlijker omdat zij altijd afhankelijk zijn van de supporters die zich nìet de moeite nemen om naar het supportershome te komen en zich aan te melden.

Hiermee wil ik niemand te kort doen. Maar, begrijp één ding goed, er zal een ondergrens aan aanmeldingen moeten zijn.

Voor de jeugdige supporters onder ons: het buscomité probeert zich in jullie positie te verplaatsen en begrijpt ook wel dat het de ene keer financieel wèl en de andere keer nìet gaat. Maar, kijk eens op websites van supportersverenigingen van andere clubs; onze busreizen zijn meestal een stuk goedkoper! Daargelaten de verenigingen die een sponsor hebben die een financiële injectie plaatst.

Indien we de ondergrens naar beneden gaan verplaatsen (nòg minder inschrijvingen), dan zullen de prijzen schrikbarend hoog worden en dit willen we ook niet, of wel soms? Daarbij, stel (en daar hopen we natuurlijk allemaal op), op de groene mat gaat het een stuk beter, waardoor we nog wedstrijden krijgen waar het werkelijk ergens om gaat (periodekampioen of een extra steun om wat voor een reden dan ook), dan zullen we een actie plaatsen zodat we met ons beperkt budget toch onze geel/groene jongens een goede steun in de rug kunnen geven in de uitwedstrijden.

Met andere woorden: ons budget is beperkt en als we de bodemprijzen willen handhaven zullen we dus duidelijk die ondergrens moeten trekken.

Jammer maar helaas, het zij zo!

Met sportieve groet namens Rob van ‘Het Buscomité van de Supporters’