Net nu de van levensbelang zijnde wedstrijd tegen FC Den Bosch op het programma staat, slaat het noodlot weer toe. Opnieuw zijn enkele essentiële spelers geblesseerd geraakt. Voor de wedstrijd tegen Ajax had Hermans al te veel last van zijn buikspieren om te kunnen spelen. Hermans, die nog nooit geblesseerd geweest is, zal aanstaande vrijdag zeker niet spelen. Tijdens de wedstrijd tegen Ajax raakten nog drie spelers geblesseerd: Volmer, Dirkx en Gerritsen. De eerste moest zelfs gewisseld worden. Verel gaat ervan uit dat hij twee van deze drie spelers aanstaande vrijdag zal moeten missen.
Voeg daarbij de al langere tijd geblesseerde spelers Tychon, Geerinckx, Van Barneveld, Hamers, Haine, Klimek, Steegs en de disciplinair geschorste Krijgsman en het wordt duidelijk dat Verel komende vrijdag met name moeite zal hebben een geschikte defensie neer te zetten.
Het goede nieuws is dat Hamming zijn rentree maakte tegen Ajax. Ons lot ligt (zoals dat de afgelopen jaren wel vaker het geval was) weer eens in zijn handen. (bron: Limburgs Dagblad / Dagblad De Limburger).