In navolging van Mahamadou Dembélé, Ahmed el Messaoudi, Rubén Ramírez en José Rodríguez, vertrekt ook Andrija Balić bij de club die hem het afgelopen seizoen aan Fortuna Sittard uitleende.

Balić kwam de tweede competitiehelft van het seizoen 18/19 op huurbasis over van Udinese naar Fortuna Sittard. Hij speelde dertien competitieduels voor Fortuna, waarin hij een doelpunt maakte. Op het einde van het seizoen keerde hij terug naar Udinese. Hij kreeg daar een kans in de voorbereiding om aan te tonen dat hij van meerwaarde kan zijn voor het eerste elftal, maar is daar dus niet in geslaagd.

Udinese verhuurt Balić nu aan Serie B-club AC Perugia voor de rest van het seizoen (tevens het laatste contractjaar van Balić bij Udinese). We wensen hem daar veel succes.

Het lijkt erop dat hij niet de laatste huurling zal zijn uit het seizoen 18/19 die er niet in slaagt—via een periode bij Fortuna Sittard—zijn huurbaas op andere gedachten te brengen. Ook Andrija Novakovich mag vertrekken bij Reading FC en lijkt onderweg naar VfL Bochum.

Bron: AC Perugia