Volgens Belgische media is 34-voudig Belgisch landskampioen RSC Anderlecht geïnteresseerd in de diensten van Fortuna-huurling Lazaros Lamprou. Met zijn zeven doelpunten en acht assists leverde Lamprou een belangrijke bijdrage aan Fortuna’s rentree in de eredivisie en hij speelde zich dus ook in de kijker. Eerder meldde Club Brugge zich al en ook Sporting Lissabon en Fenerbahce zouden de 21-jarige Griek volgen.

Lamprou staat nog tot de zomer van 2020 onder contract bij de Griekse kampioen PAOK Saloniki. De Grieken kunnen hem dus houden aan zijn contract (als ze dat willen). Echter, er is wellicht een addertje onder het gras. Lamprou zou een clausule in zijn contract hebben, die stelt dat hij voor drie miljoen euro kan vertrekken. Voor de genoemde clubs zou drie miljoen euro geen onoverkomelijk probleem moeten zijn.

Aan Fortuna Sittard gaat dit alles voorbij. Fortuna kan zich vasthouden aan de gedachte dat het scoutingapparaat succesvol is en dat Lamprou een voorbeeld is voor andere talentvolle spelers dat Fortuna Sittard een springplank hogerop kan zijn.

Bron: Voetbalkrant.com