Sinds kort is Radio Fortuna in bezit gekomen van vele video opnames van voornamelijk thuiswedstrijden uit het glorierijke verleden van deze club.

Het betreft beelden, die dateren vanaf 1981 en die door Sjra Philippen persoonlijk aan Radio Fortuna zijn overgedragen. Momenteel is Radio Fortuna volop bezig de vele beelden te digitaliseren en daarna willen wij deze beelden ook beschikbaar stellen aan supporters en  andere belangstellenden.

Radio Fortuna heeft met instemming van Sjra Philippen besloten de beelden  uit te brengen in een DVD box van 6 stuks. Elke DVD zal 1,5 uur beeldmateriaal bevatten en de kosten zullen € 49,95 bedragen. Hiervoor ontvangt u de DVD’s dan ook in een luxe box met een geheel eigentijdse Fortuna Sittard outfit.

Daarnaast geven wij u de kans een bijdrage te leveren aan de inhoud, die uiteindelijk op deze DVD’s terecht zal komen. U kunt namelijk bepalen, van welke wedstrijden een samenvatting wordt gezet op deze DVD. Welke thuiswedstrijd (of meerdere thuiswedstrijden) is u tot op de dag van vandaag bijgebleven en wilt u graag terugzien in een ruime samenvatting? Geef het door aan de redactie via het emailadres: dvdbox@radiofortuna.info en als deze samenvatting bij de collectie videobanden zit, is de kans groot, dat hij ook op één van de DVD’s wordt gezet.

Bij voorbaat zal één DVD gewijd worden aan de Europacupwedstrijden, die wij in ons bezit hebben en één aan het gedenkwaardige bekerseizoen 1998/1999, waarin we jammer genoeg de finale verloren in De Kuip tegen Ajax.

Uw kunt zich nu al inschrijven voor deze zeer unieke DVD box;zo bent u nu al verzekerd dat u hem snel in bezit krijgt. De gehele opbrengst van deze DVD Box komt volledig ten goede aan Fortuna Sittard met uitzondering van de productiekosten van de externe partij, die deze box uiteindelijk op professionele wijze zal maken. Het team van Radio Fortuna en John van Bommel zal de verantwoordelijkheid dragen voor de samenstelling van deze box.

Geef via het hierboven vermelde emailadres aan welke wedstrijdsamenvatting u op één van de DVD’s zou willen terugzien en doe dit voor 1 maart. Hierna zullen wij meteen publiceren welke samenvattingen er uiteindelijk op de DVD`s komen.

U kunt uw bestelling per direct plaatsen, eveneens via het vermelde emailadres, dvdbox@radiofortuna.info waarbij tegelijkertijd het bedrag van  € 49,95 dient te worden overgeboekt op het rekeningnummer van Fortuna Sittard Veiling: 1410.48.042 t.n.v. Trots op Fortuna onder vermelding van 30 jaar Fortuna Sittard, en uw naam waar u mee besteld heeft.

Vermeld tevens in de mail uw naam, adres, postcode en telefoonnummer. Zo bent u verzekerd dat u altijd de eerste bent en deze unieke box in bezit krijgt. Wij streven erna, om de box voor 1 mei uitgeleverd te hebben aan de belangstellenden.

Namens het team van Radio Fortuna (Patrick Krekels en Ger Putters) en de Fortuna Sittard Veiling (John van Bommel) danken wij u bij voorbaat voor uw bestelling, die tevens de financiële toestand van Fortuna Sittard zal verbeteren.