Fortuna zoekt nog steeds een centrale verdediger en heeft de komende dagen de Zwitserse gewezen jeugdinternational Martin Angha op proef. De 25-jarige centrale verdediger speelde in de jeugdopleidingen van FC Zürich, Grasshoppers en Arsenal FC.

In het seizoen 12/13 sloot hij aan bij het eerste elftal van Arsenal. Hij zat een seizoen bij de selectie. In competitieverband kwam hij niet in actie voor Arsenal; wel eenmaal in de Champions League. Het seizoen nadien vertrok hij naar 1. Bundesligist FC Nürnberg, waar hij voor vier seizoenen tekende, maar een seizoen speelde. Zijn volgende werkgever was 2. Bundesligist München 1860. Hij tekende er voor drie seizoenen, maar vertrok ook daar na een seizoen. Vervolgens keerde hij terug naar zijn vaderland. Daar speelde hij de afgelopen vier seizoenen. De eerste twee bij Sankt Gallen; de laatste twee bij FC Sion.

Bij FC Sion heeft Angha een doorlopend contract tot de zomer van 2020, maar hij mag de club dus blijkbaar verlaten, al dan niet op huurbasis.

Bron: Fortuna Sittard