De ziekenboeg van Fortuna Sittard is sinds zaterdag weer twee(eneenhalf?) spelers rijker. De heren László Mészáros en Thomas Janssen vonden het namelijk nodig tijdens de training tegen mekaar op te lopen en dat leverde beiden enkele kneuzingen maar vervelender een lichte hersenschudding op. En dat betekent dat ze aanstaande vrijdag in het laatste duel voor de winterstop tegen VVV verstek moeten laten gaan.
Verder staat ook Tycho Steegs deze week buitenspel vanwege rugproblemen. De medische staf gaat ervan uit dat hij vrijdag wel hersteld is voor het duel met VVV, maar dat moet natuurlijk nog maar blijken.
In de ziekenboeg is het dus nu gezellig druk. Naast de genoemde drie zitten daar ook Joos van Barneveld, David Klimek, Marcel Akerboom, Luc Janssen, Cliff Hamers, Davy Bertjens en de onvermijdelijke Jo Geerinckx.
Voeg daarbij dat Brusselers tegen FC Dordrecht zijn vierde gele kaart pakte en dus aanstaande vrijdag geschorst is en het zal duidelijk zijn dat Koning stevig moet puzzelen om überhaupt elf spelers te vinden….

Bron: Dagblad De Limburger