Infostrada Sports is een sportdatabedrijf uit Nieuwegein dat het werk van John Fredrikstadt heeft voortgezet en gegevens bijhoudt van alle wedstrijden in de Eredivisie en Eerste Divisie. Deze gegevens worden gebruikt om Infostrada’s informatie over de wedstrijden uit het Nederlandse betaald voetbal zo compleet en accuraat mogelijk te houden.
Sinds enkele jaren zitten namens Infostrada mensen van de thuisclub bij wedstrijden in het betaald voetbal op de perstribune die de wedstrijdgegevens (tactische opstellingen, doelpunten, kaarten, wissels etc.) live voor Infostrada bijhouden en doorbellen tijdens de wedstrijd.
Infostrada hoopt nu ook mensen te vinden binnen Fortuna Sittard die naar alle 18 thuiswedstrijden gaan en het leuk vinden Infostrada bij het verzamelen van de wedstrijdgegevens te assisteren.

Wat Infostrada Sports te bieden heeft is een plaats op de perstribune, toegang tot de persruimte en telefoonvergoeding. Indien je interesse hebt om dit komend seizoen te doen of als je meer informatie wilt, neem dan contact op met: Kasper van der Giesen.