Zoals te verwachten viel is de wedstrijd Fortuna Sittard – FC Den Bosch opnieuw verplaatst. De wedstrijd ging ooit van 6 naar 7 december, vervolgens van 7 naar 22 december en nu gaat de wedstrijd weer terug naar 7 december. Dit omdat de politie op zaterdag 22 december niet voldoende manschappen paraat heeft.
Ondanks dat de KNVB toch weer een wedstrijd heeft verschoven hebben we er goede hoop op dat dit voorlopig de laatste verschuiving is geweest van een wedstrijd van Fortuna.
De hete aardappel (een thuiswedstrijd tegen Ajax) is namelijk nu van ons bordje afgehaald en doorgeschoven naar het bordje van FC Den Bosch. Zij wilden (terecht) niet op 7 december tegen ons spelen omdat ze twee dagen later thuis tegen Ajax moeten spelen. De KNVB heeft nu besloten een andere datum te gaan zoeken voor FC Den Bosch – Ajax.
Deze zet van de KNVB past natuurlijk uitstekend bij hun motto “waarom makkelijk doen als het ook lastig kan?”, want een vervangdatum zoeken voor FC Den Bosch – Ajax is uiteraard veel lastiger dan een vervangdatum voor Fortuna Sittard – FC Den Bosch. Aan de nu gemaakte keuze van de KNVB gaat FC Den Bosch nog veel verschuivingsplezier beleven en daar wensen we hen sterkte bij! (bron:Limburgs Dagblad).