Om het seizoen op gepaste wijze af te sluiten biedt de supportersvereniging haar leden de mogelijkheid om zeer voordelig naar de uitduels tegen TOP Oss (vrijdag 23 april) en Excelsior (vrijdag 7 mei) te reizen.
Het combi-ticket voor beide duels kost slechts 30 euro. In dit bedrag is het entreekaartje inbegrepen. Het is ook mogelijk om voor een van de afzonderlijke wedstrijden een combi-ticket aan te schaffen, kosten 17,50 euro. Voor niet-leden is de prijs 5 euro hoger.
De bus naar TOP en Excelsior zal ongeacht het aantal inschrijvingen altijd rijden. Inschrijven is mogelijk vanaf de thuiswedstrijd tegen MVV op 22 maart aanstaande.

Naar de uitduels tegen AGOVV, Sparta en Emmen laat de supportersvereniging geen bus rijden in verband met het doordeweekse tijdstip van het duel tegen Sparta (dinsdag 30 maart), Emmen op paasmaandag (12 april) en in het geval van AGOVV de slechte staat van het uitvak.

De busreis op vrijdag 23 april tegen TOP Oss vertrekt in Sittard om 17.15 uur. En de uitwedstrijd tegen Excelsior op vrijdag 7 mei vertrekt in Sittard om 16.45 uur.