Vanuit de ziekenboeg van Fortuna zijn er voorzichtig positieve geluiden te bespeuren. Tweede keeper Davy Bertjens was hersteld van zijn hamstringblessure, maar is opnieuw geblesseerd geraakt tijdens een trainingssessie met keeperstrainer Zoetmulder. Zoetmulder schoot zo hard, dat een vinger van Bertjens uit de kom schoot. Dat zal wel weer twee weken herstel betekenen voor Bertjens. Derde keeper Sten Dreezen is wel volledig hersteld. En dat betekent dat de ergste keeperszorgen bij Fortuna achter de rug zijn.
Joos van Barneveld is ook op de weg terug. Koning hoopt dat Van Barneveld al weer speelklaar is voor het duel tegen MVV, het laatste duel voor carnaval. Dat betekent dat we het nog minstens drie wedstrijden zonder Van Barneveld moeten doen en wellicht is het ook verstandiger dat hij het duel tegen MVV aan zich voorbij laat gaan, gezien zijn blessureverleden.
Marcel Akerboom zal terugkeren na carnaval. Minder goed nieuws komt er van Tycho Steegs. Steegs heeft de afgelopen week een botscan laten maken en dat ziet er minder goed uit. Zijn herstel gaat dus langer duren dan verwacht. En datzelfde zal ook wel gelden voor de vaste klanten van de ziekenboeg: David Klimek en Jo Geerinckx.