Aanstaande vrijdag (13 januari) zal de Jupiler League na een korte winterstop hervat worden. Onze trots zal de tweede seizoenshelft starten met een belangrijke uitwedstrijd in Groesbeek tegen Achilles ’29. Ook bij deze wedstrijd zal onze ploeg weer gesteund worden door een grote groep supporters. Er zijn inmiddels meer dan tweehonderd kaarten verkocht aan Fortuna-fans. De eerste honderdvijftig kaarten waren zeer snel uitverkocht en ook de verkoop van de honderd bijbestelde kaarten loopt hard. De voorverkoop loopt nog door tot donderdagavond 12 januari 20.00 uur bij Wilsport aan de Steenweg te Sittard.

Na overleg met Achilles ’29 is er besloten om ook op de wedstrijddag verkoop te laten plaatsvinden bij het uitvak in Groesbeek. Heb je dus nog geen kaartje voor deze belangrijke wedstrijd, ga dan vandaag of morgen naar Wilsport, of koop vrijdag bij het stadion in Groesbeek een kaartje en steun onze jongens tijdens deze zeer belangrijke wedstrijd!

In tegenstelling tot afgelopen jaren is de kantine van Achilles ’29 voor de wedstrijd niet beschikbaar voor Fortuna-fans. Na de wedstrijd zijn Fortuna fans onder normale omstandigheden van harte welkom in de kantine!

Bron: Fortuna Supporters Collectief