Na ons bezoek aan de middagtraining kunnen we u mededelen dat een aantal spelers nog met blessures kampt. Zo is als bekend Danny Schreurs langdurig uitgeschakeld vanwege een gescheurde kruisband. Ook bekend was dat eerste doelman Arjan Christianen (bacteriële infectie) en Ronald Dassen (hamstring) afwezig waren. Van Christianen geen spoor op het trainingsveld, Dassen heeft inmiddels de individuele training hervat. Het is twijfelachtig of beide spelers er tegen M.V.V. bij zijn.
Daarnaast waren er naar het zich laat aanzien kleinere ongemakken voor Serdal Guvenc en Kris Bright. De oudste Guvenc verliet geblesseerd de training na een duel met Koen Garritsen. Ook Kris Bright leek voortijdig de douches te gaan opzoeken. Maar hij keerde later alsnog terug. De Nieuwzeelander kreeg na de wedstrijd tegen FC Emmen af te rekenen met maagproblemen en in het weekend ook nog eens een griepaanval. Volgens Bright zelf is hij inmiddels alweer redelijk hersteld en mag het voor hem geen probleem zijn om a.s. vrijdag tegen M.V.V. van de partij te zijn. Serdal Guvenc ontbreekt sowieso wegens zijn directe rode kaart tegen FC Emmen.
Tot slot is er dan nog Raschid el Hammouchi. Onze sterkhouder op het middenveld trainde afzonderlijk van de groep. Hij heeft last van een verrekking in zijn kuit, maar ook dat is volgens de Duitser zelf niet al te ernstig.